Handtekening geplaatst voor 24 nieuwe Opstapwoningen in Nijkerk

Vorige week werd de handtekening geplaatst voor 24 nieuwe Opstapwoningen in Nijkerk door Peter Toonen, directeur bestuurder WSN, en Erik Vos, directeur Heijmans Huizen. Het duurt nog even, maar kerst 2021 staan er 24 nieuwe Opstapwoningen in Nijkerk. In de wijk Spoorkamp II, in het weiland tegenover het Jaap van der Krolbad.

Tijdelijke huurwoning
WSN plaatste in 2018 al 28 Heijmans ONE-woningen als tijdelijke huurwoning voor uiteenlopende doelgroepen. Dat was een succes. En daarom komen er einde van het jaar nog eens 24 bij. Heijmans ONE is een mooi en compleet huis dat door prefabricage snel gebouwd en binnen één dag te plaatsen is. Deze woning wordt compleet opgeleverd. Met koelkast, vloerbedekking en mooi afgewerkte wanden.

Totaal 49 nieuwe woningen
Naast deze Opstapwoningen komen er ook nog 25 andere tiny houses In Nijkerk, de zogeheten gestapelde woningen van Barli. Het is een soort van appartementencomplex, maar dan met studio’s. Voor deze opdracht is eerder deze maand al getekend door WSN. In de wijk Spoorkamp II komen er totaal 49 nieuwe woningen bij, daar is WSN trots op. Op deze manier kunnen we weer woningzoekenden blij maken met een woning. Eind deze maand is er een officieel moment gepland met gemeente Nijkerk en alle betrokken partijen. Dit is het startmoment van de bouw in de wijk Spoorkamp II.