Peter Toonen vertrekt bij Woningstichting Nijkerk

Peter Toonen vertrekt als directeur-bestuurder bij WSN. Per 1 mei maakt hij de overstap naar een andere woningcorporatie, Omnia Wonen in Harderwijk, waar hij de functie van directeur-bestuurder gaat vervullen.

Daar ben ik trots op
Peter vertelt over zijn vertrek: “WSN is een hele mooie organisatie. Een organisatie waar ik 7 jaar met heel veel plezier gewerkt heb. Mensen zetten zich echt met hart en ziel in voor onze huurders. Met elkaar hebben we mooie dingen bereikt. We hebben ons ontwikkeld als netwerkorganisatie die beter aansluit bij alle veranderingen in de maatschappij. WSN is een stevige organisatie. Ons motto is om ‘altijd dichtbij’ te zijn voor onze huurders en samenwerkingspartners. Dat is precies wat we nu doen. Daar ben ik trots op”.

Reactie Raad van Commissarissen WSN
“De RvC vindt het vertrek van Peter Toonen een verlies voor de organisatie van WSN. De afgelopen jaren hebben we hem leren kennen als een kundig en bevlogen bestuurder. We wensen hem heel veel succes toe bij Omnia Wonen. De koers van WSN blijft ongewijzigd. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een ervaren interim-bestuurder. Tegelijkertijd starten we de procedure voor de nieuwe directeur-bestuurder. Dat heeft wat langer de tijd nodig”.