12 huurders blij met de nieuwe woning in Nijkerkerveen

De eerste huurders van het project Buntwal in Nijkerkerveen ontvingen gisteren de sleutel van hun huurwoning. De overige sleutels worden in de loop van deze week uitgereikt. Het gaat om totaal 12 huurwoningen. De woningen liggen aan Cypergras 2 t/m 24 en hebben 2 slaapkamers op de verdieping en een vlizotrap naar de zolder.

Energiezuinige gasloze woningen
Mevrouw van de Lagemaat kreeg als eerste de sleutel en is vooral heel blij! “Het is een prachtige woning, ik ben er super blij mee.” Het voordeel voor huurders is dat de woningen energiezuinig en gasloos zijn. Ze beschikken over een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) en een lucht warmtepomp op het dak.

Meer huurwoningen Nijkerkerveen
Naast de woningen van project Buntwal, bouwt WSN 20 huurappartementen aan de Winkelmanstraat. Het complex met de naam ’t Veense Hart ligt centraal in Nijkerkerveen en bestaat uit achttien 3-kamerappartementen en twee 2-kamerappartementen. De woningen zijn nog beschikbaar, ze komen in oktober op WoningNet. De ambitie van WSN is om het percentage huurwoningen in de gemeente Nijkerk waar mogelijk verder te verhogen. Nog meer woningzoekenden blij maken met een sociale huurwoning van Woningstichting Nijkerk is een van onze doelen. WSN Altijd Dichtbij.