BLADER
DOOR DE
INFORMATIE

Kom bij ons werken

WSN is een innovatieve, betrokken en sociaal bewogen woningcorporatie met stevige Nijkerkse wortels. Wij bouwen, verhuren en onderhouden 3.500 woningen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Misschien ken je ons al van de tiny houses. 1 op de 4 Nijkerkers woont in een huis van WSN. Hen bieden we graag een thuis.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. 

Volg ons op LinkedIn om geen vacature te missen en op de hoogte te blijven van WSN.

Open sollicitatie en stage
Staat jouw baan er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie.
Ben je op zoek naar een stageplek? Geef je stagewensen door en wij kijken wat mogelijk is. 

Hoe werken wij?
WSN is een actieve, maatschappelijk betrokken corporatie met 35 medewerkers, die haar (potentiële) huurders een goed en veilig thuis wil bieden. De activiteiten zijn verdeeld over drie teams: Vastgoed, Wonen en Bedrijfsvoering. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel, met oog voor resultaat. Wij staan, letterlijk en figuurlijk, dichtbij onze huurders en werken aan een toekomstgerichte en duurzame relatie met onze klanten, de woningmarkt en de samenleving, daarom:

  1. is onze dienstverlening hybride (digitaal en persoonlijk voor zelfredzame en niet-zelfredzame bewoners);
  2. werken we aan een passende toekomstgerichte woningvoorraad;
  3. ontwikkelen we ons als betrokken netwerker;
  4. leggen we onze maatschappelijke meerwaarde helder en zoveel als mogelijk uit.

Onderdeel van KLIMMR.nl
'KLIMMR - werken en groeien' is een samenwerkingsnetwerk van 22 corporaties in en rond Utrecht. Met persoonlijke loopbaanbegeleiding, stageprojecten, bijeenkomsten en een vacaturebank biedt KLIMMR medewerkers van WSN de mogelijkheid om te groeien in zijn of haar functie, loopbaan of als persoon.

De KLIMMR corporaties hebben samen ruim 1100 fte en ongeveer 1.300 medewerkers. Op KLIMMR.nl lees je alles over de mogelijkheden.

Persoonlijk contact?