RENOVATIE: Van Zuijlenstraat - Van Spaenstraat

Het project in het kort
Werkzaamheden onderhoud: vervangen van alle boeidelen en goten van het schuine dak en vervangen dakpannen. Waar nodig herstellen van voegwerk. Vervangen van het dak van de tuinkast. Vervangen kozijnen met nieuwe geïsoleerde voordeur en nieuwe berging- en achterdeur.

Werkzaamheden verduurzaming: isoleren en luchtdicht maken van vloeren, wanden en daken. Isoleren van de gevel en aanbrengen nieuwe gevelbeplating. Installatie van een volautomatisch ventilatiesysteem.

Resultaat: verhoging van wooncomfort en verlagen van de energierekening.
De woningen krijgen na de werkzaamheden energielabel A+ en een verbeterde uitstraling.

Intensieve samenwerking
WSN start dit project in mei 2024 met aannemer Aalberts uit Loosdrecht. We voeren de werkzaamheden gefaseerd uit en eind 2024 moet de klus geklaard zijn. Bewoners worden tijdens de werkzaamheden intensief betrokken bij alle stappen. Van een kijkje in een modelwoning, een eigen aanspreekpunt en uitgebreide informatie over alles wat we doen en hoe het straks werkt.

Voorbereiding
Duurzame ambities waarmaken betekent de handen uit de mouwen steken! We hebben bewoners geholpen met een eerste opruimdag om de buiten- en binnenruimte klaar te maken voor de werkzaamheden. Een positieve en gezamenlijke start is écht het halve werk.