Overeenkomst getekend voor bouw 11 nieuwbouwwoningen in Nijkerk

Vandaag getekend: Turnkey overeenkomst met Wouter van den Top directeur van De Bunte Vastgoed Oost B.V. en Henk van de Kolk, directeur van Van de Kolk Bouw B.V.. Hiermee bevestigen de partijen de nieuwbouw van 11 levensloopbestendige woningen in Nijkerk. De ondertekening vond plaats op het kantoor van WSN.

Levensloopbestendig woningen
De Bunte Vastgoed Oost B.V., Van de Kolk Bouw B.V. en WSN ontwikkelen binnen De Stegen fase 1 in Doornsteeg 11 levensloopbestendige woningen. Een levensloopwoning is voorbereid op de toekomst. Deze woning is voor meerdere levensfases van de bewoner geschikt, bewoners kunnen er dus oud worden. Peter Toonen: “Het grote voordeel is dat de woningen duurzaam zijn; ze beschikken over zonnepanelen en zijn aardgasloos."

Dorpse architectuur
De woningen van het nieuwbouwplan De Stegen fase 1 hebben een herkenbare dorpse architectuur en liggen dichtbij het gezellige centrum van Nijkerk. Het wordt een levendige wijk met afwisselende buurtjes en veel ruimte voor groen. De bouw van deze woningen is reeds gestart.

Planning fase 2
In fase 2 komen er nog 29 woningen bij. Het nieuwbouwplan wordt uitgebreid met 18 rug aan rug woningen en 11 rijwoningen. De start van de bouw van fase 2 staat voorlopig gepland in maart 2021. Kijk regelmatig op wsn.nl/nieuwbouwprojecten voor de laatste informatie en ontwikkelingen.