Nieuwe website voor Woningnet regio Eemvallei

Regio Eemvallei is live met de nieuwe DAK website van WoningNet

De nieuwe website eemvallei.mijndak.nl is onderdeel van het DAK-platform voor woningzoekenden van WoningNet. DAK bestaat uit twee onderdelen; de gratis DAK app  en de website. Eind september wordt de oude website van WoningNet Eemvallei afgesloten en kun je hier geen gebruik meer van maken. Als je naar de 'oude' website gaat, kom je vanaf dan automatisch op de nieuwe website. 

Ontdek de nieuwe website
Op de nieuwe website en in de app vind je het aanbod van woningen van alle woningcorporaties in de regio Eemvallei. En wordt het zoeken naar een (nieuwe) woning makkelijker. Bijvoorbeeld door te zoeken op een kaart. Ook zie je direct aan welke voorrangsregel je voldoet en welke acties je moet ondernemen. Wil je meer weten? Bekijk dan de video hieronder:

 

Download de gratis DAK app
Gebruik je de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor jou herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op de DAK app. Gebruik je de DAK app nog niet, maar wil je dit wil? Download deze dan gratis in de Playstore of App Store en login met je WoningNet account. 

Heb je vragen over de nieuwe website of de app? 
Op de Informatiepagina van eemvallei.mijndak.nl vind je veel gestelde vragen. Kom je er niet uit of staat je vraag er niet tussen? Dan vind je onderaan dezelfde pagina ook het telefoonnummer en e-mailadres van Woningnet regio Eemvallei.