Nieuwe directeur-bestuurder Woningstichting Nijkerk

Op 1 november 2022 start Michiel van Baarsen als directeur-bestuurder bij Woningstichting Nijkerk. Hij volgt Vera Luijendijk op, die sinds mei dit jaar interim bestuurder is. Michiel van Baarsen werkt al 25 jaar in de volkshuisvesting in verschillende strategische functies. Hij zal Woningstichting Nijkerk met een volkshuisvestelijk hart voor haar huurders leiden en vertegenwoordigen.

Jos Vreeswijk, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Met de komst van Michiel van Baarsen heeft Woningstichting Nijkerk wederom een ervaren volkshuisvester als directeur-bestuurder. We wensen Michiel veel werkplezier en een goede start in een nieuwe omgeving.”

Michiel van Baarsen: “Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij deze mooie corporatie: lokaal verankerd en met een flinke ambitie. Met de collega’s en onze partners verwacht ik dat we de komende jaren mooie resultaten kunnen neerzetten voor de huurders en woningzoekenden in de gemeente Nijkerk.”

In de komende maanden zal Michiel van Baarsen kennismaken met de organisatie, de huurdersorganisatie, de samenwerkende partners in de zorg, de bouw, het sociaal-maatschappelijke veld, collega woningcorporaties en natuurlijk de gemeente.