De Veensche Kas is er klaar voor!

De Veensche Kas houdt sinds kort de achterpaden schoon- en netjes in Nijkerkerveen. Zij hebben eerder ervaring opgedaan in Nijkerk. Dat is zo goed bevallen dat we de samenwerking gaan uitbreiden. Dat doen we ook omdat we maatschappelijk zijn betrokken.

Het uitgangspunt is dat we alle achterpaden in Nijkerk schoon en netjes houden. In totaal gaat om maar liefst 65 km aan achterpaden. Het grootste deel wordt door Hovenier Bouw Bulderweg in Nijkerk uitgevoerd. In Nijkerkerveen voerde hovenier Bouw Bulderweg en Gerrit Bouw dit oorsponkelijk uit. Hoewel de Veensche Kas dit nu doet springt Bouw Bulderweg en Gerrit Bouw nog wel bij. Zij zorgen ervoor dat het groen wordt afgevoerd en leveren materiaal als dat nodig is.

Leuk werk
Iedere dinsdagmiddag gaat een groep van 3 á 4 personen onder begeleiding op pad in Nijkerkerveen. Inmiddels zijn al een paar achterpaden schoon en de medewerkers zijn enthousiast. Ze vinden het leuk om werken. Een win-win situatie; de Veensche Kas, onderdeel van 's Heerenloo, heeft op deze manier een mooie invulling van de dagbesteding. Wij schone achterpaden in Nijkerkerveen.