BLADER
DOOR DE
INFORMATIE

WoningnetEemvallei.nl offline van 26 maart tot 2 april

WoningNet Eemvallei gaat over op een nieuw systeem. Hierdoor kan de website voor regionale woonruimteverdeling u nog beter helpen bij het vinden van passende woonruimte. Om de overstap naar het nieuwe systeem goed voor te bereiden is www.woningneteemvallei.nl van dinsdag 26 maart tot dinsdag 2 april tijdelijk niet bereikbaar.

Bent u op dit moment kandidaat voor een woning?
Tussen 26 maart en 2 april krijgt u de woning per e-mail of telefonisch aangeboden, rechtstreeks door WSN. Wilt u in deze week nog reageren op een aangeboden woning? Neem dan contact met ons op of kom langs.

Als de overstap naar het nieuwe systeem goed verloopt, kunt u op dinsdag 2 april vanaf 10 uur weer terecht op www.woningneteemvallei.nl.

Belangrijkste vernieuwing vanaf 2 april
Om meer kans te maken op een woning en vrijkomende woningen sneller aan te kunnen bieden, worden woningen vanaf 2 april nog voor 3 dagen geadverteerd en verschijnt Digizine vanaf dan 2x per week (dinsdag en donderdag).

Met een gratis abonnement op Digizine is zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Digizine is een e-mail met huurwoningen met de hoogste slaagkans die passen bij uw inschrijfgegevens en woonwensen.

Terug naar nieuwsarchief

Persoonlijk contact?