BLADER
DOOR DE
INFORMATIE

Feestelijke opening wooncomplex Monshouwerlaan

Vanmiddag vierden wij samen met bewoners, omwonenden, de gemeente Nijkerk en JP van den Bent stichting de opening van het wooncomplex aan de Monshouwerlaan in Hoevelaken. Bewoners plantten een boom in de gezamenlijke tuin van de 24 huurappartementen.
Woningen voor verschillende doelgroepen

16 appartementen zijn voor bewoners die worden begeleid door de JP van den Bent stichting.
De overige 8 woningen zijn door WSN met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Hoevelaken met een zorgindicatie. Bewoners van zowel WSN als JP van den Bent vinden het prettig wonen aan de Monshouwerlaan. Berry Anneveld, bewoner: ‘Het is prettig wonen met gezellig buurtjes.  Daar word ik blij van.’

 

Nieuwbouw in Hoevelaken

Vorig jaar zomer heeft Woningstichting Nijkerk haar eerste zes nieuwbouw huurwoningen in Hoevelaken opgeleverd aan de J.J.A. Goeverneurlaan. Peter Toonen, directeur-bestuurder
WSN: ‘We zijn trots dat er inmiddels 30 nieuwe huurwoningen in Hoevelaken staan. Dat is een mooie start. Maar de vraag naar sociale huurwoningen is vele malen groter. Uit onderzoek blijkt dat  Hoevelaken 200 tot 300 sociale huurwoningen nodig heeft tot 2030.’ Wethouder Harke Dijksterhuis van gemeente Nijkerk is ook  blij met de oplevering van de 30 woningen voor verschillende doelgroepen in Hoevelaken. ‘ Een eigen thuis is voor iedereen belangrijk. Ik ben blij dat we met dit mooie project en de goede samenwerking nu weer zoveel mensen een eigen en passende woonplek kunnen bieden’.

 

Heerlijke plek om te wonen

Het wooncomplex heeft een gezamenlijke tuin en ligt dichtbij het centrum en het station van Hoevelaken. De 24 appartementen zijn ontwikkeld door John Kampkuiper van QaMP Projectontwikkeling uit Ugchelen en ontworpen door Peters & Lammerink architecten uit Hengelo.

Terug naar nieuwsarchief

Persoonlijk contact?