Een nieuwe keuken

Als uw keuken wordt vervangen, dan maakt u zelf een keuze uit ons ruime aanbod keukenkastjes, aanrechtbladen, handgrepen en tegels. In de kleine showroom in ons kantoor kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Kiest u de basisopstelling dan kost dat u niets. Maar misschien wilt u extra kastjes, luxere frontjes, een langer werkblad of andere kranen? Dat kan. U betaalt hier wel voor. Komt u gerust eens langs, onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Veel gevraagd over Een nieuwe keuken

Kan mijn keuken, badkamer of toilet worden vervangen?

Algemeen

Alleen als de technische staat erg slecht is, vervangen we toilet, badkamer of keuken. Denk je dat dit zo is? Neem dan contact met ons op. Dan komt er iemand langs om dit te beoordelen. Keukens vervangen wij na ongeveer 20 jaar, badkamers en toiletten na ongeveer 35 jaar.

Mag ik een keuken uit komen zoeken voor mijn nieuwbouwwoning?

Algemeen

Als er een mogelijkheid is om zelf een keuken uit te zoeken voor uw nieuwbouwwoning, dan ontvangt u daarvan bericht. U ontvangt dan van ons een uitnodiging voor een moment dat u begeleiding kunt krijgen. Naast dat moment kunt u ook zelf in de showroom kijken tijdens onze openingstijden.

Ik ga verhuizen en heb net een nieuwe keuken. Mag ik deze meenemen naar mijn nieuwe woning?

Algemeen

Nee, de keuken hoort bij de woning die je nu huurt en blijft daar achter.

Extra kastjes die je zelf besteld en betaald hebt, mag je uiteraard wel meenemen of ter overname aanbieden aan de nieuwe huurder.

Kan ik een nieuw aanrechtblad krijgen?

Algemeen

Als je keuken, en dus ook je aanrechtblad, ouder is dan 20 jaar, dan kom je misschien in aanmerking voor een nieuwe keuken.  Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe bestel ik een extra keukenkastje en wat kost dit?

Algemeen

Bel hiervoor met ons 033 247 74 00, wij kunnen u doorverwijzen naar een van onze aannemers die dit voor u kan regelen.
Wat de kosten zijn, is afhankelijk van uw keuze.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een nieuwe keuken?

Algemeen

Als de keuken in uw woning ouder is dan 20 jaar dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken.