Huurderspanel

Om alle huurders een stem te geven, hebben wij een Huurderspanel. Als lid van het huurderspanel krijg je de mogelijkheid om je mening ergens over te geven. Over onderwerpen die voor huurders van belang zijn en die kunnen bijdragen aan plezierig, goed en veilig wonen. Denk bijvoorbeeld aan plannen om een wijk, buurt of complex te verbeteren, nieuwe producten en services van WSN, de keuzes voor nieuwbouw of onze digitale dienstverlening. 

Laat je stem horen! 
Maximaal vier keer per jaar vragen we het Huurderspanel om hun mening. Dit doen we in levende lijve of via een digitale vragenlijst. Als we elkaar ontmoeten, is dat bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie, wisselen we dan ongeveer 2 uur met elkaar van gedachten. Een digitale vragenlijst vul je in via de computer, tablet of smartphone, op een tijdstip dat het jou uitkomt. Het beantwoorden van de vragen duurt dan maximaal 15 minuten. Na afloop van ieder onderzoek laten we weten wat de uitkomst is en wat we hiermee gaan doen.   

Ja, ik wil me aanmelden voor het Huurderspanel

Eerste onderzoek: ‘Hoe woon jij in 2030?’
In mei 2021 nodigen we het Huurderspanel voor de eerste keer uit om  ideeën op te halen over het onderwerp ‘Hoe woon jij in 2030?’. En natuurlijk horen we hierover ook graag je mening. Ben je enthousiast en wil je meedenken over dit onderwerp? Meld je dan aan als lid van het WSN Huurderspanel.