WSN geeft 2 buurtkastjes weg!

In de voortuin van Kombuis 15 in Nijkerk staat Moniques buurtkastje. Buurtbewoners die wat minder te besteden hebben, kunnen hier levensmiddelen uithalen. Iedereen die iets over heeft, kan juist producten in het kastje neerzetten. Dit kan van alles zijn; koekjes, frisdrank, pasta, tandpasta, zeep, enz.; als het maar goed en ongebruikt is. Met het buurtkastje worden mensen die het wat minder breed hebben geholpen en voedselverspilling tegen gegaan. In ons magazine Dichtbij van december staat een  interview met Monique. Hier lees je het artikel.

2 GRATIS buurtkastjes
Om nog meer Nijkerkers de kans te geven iets voor elkaar te beteken door houdbaar voedsel en verzorgingsproducten in te leveren, mee te nemen of te ruilen, geven wij 2 buurtkastjes weg.

Sociale buurtkastjes...
De WSN buurtkastjes worden gemaakt door medewerkers van De Werkkamer in Nijkerk (Holkerstraat). Dit is een dagbestedingslocatie van Careander, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Zo is het buurtkastje niet alleen een sociaal initiatief, maar ook de productie van de kastjes.

De inschrijving voor de buurtkastjes is inmiddels gesloten. Wij nemen binnenkort contact op met de geïnteresseerden.