BLADER
DOOR DE
INFORMATIE

Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Op de eindafrekening kunnen verschillende dingen staan: Teveel betaalde huur (die krijgt u terug), Huur die u nog niet heeft betaald, kosten voor herstel van schade. U ontvangt de eindafrekening binnen twee maanden nadat u verhuisd bent.

Vragen over Eindafrekening

Categoriëen

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Uiterlijk 6 weken na afloop van het huurcontract sturen wij u de eindafrekening. Indien van toepassing bevat deze de kosten die wij hebben gemaakt om uw huis in orde te maken voor de volgende bewoners en een verrekening van de (niet) betaalde huur. Soms moet u nog iets aan WSN betalen en soms krijgt u iets van ons terug.


De afrekening voor eventuele stook- en servicekosten krijgt u later. Deze versturen wij 1x per jaar naar alle huurders tegelijk.

Wat is een eindafrekening?

Als u verhuist, sturen we u binnen 6 weken na afloop van het huurcontract een eindafrekening. Indien van toepassing bevat deze de kosten die wij hebben gemaakt om uw huis in orde te maken voor de volgende bewoners en een verrekening van de (niet) betaalde huur. Soms moet u nog iets aan WSN betalen en soms krijgt u iets van ons terug.

De afrekening voor eventuele stook- en servicekosten krijgt u later. Deze versturen wij 1x per jaar naar alle huurders tegelijk.

Persoonlijk contact?